Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 4.0/8

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Skadarlija

Kako u novoizgrađenim objektima, tako isto i prilikom adaptacije kupatila, ali i u svim drugim situacijama, vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Skadarlija izvršava upravo ono što klijent bude zahtevao. 

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Skadarlija

Potrebno je da najpre jedan od brojnih servisa kontaktira klijent, kako bi dogovorio izlazak majstora na teren u skladu sa pravilima. 

U principu, vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Skadarlija će izvršiti sve što klijenti budu zahtevali,a na osnovu lične procene će i pripremiti ponudu za izvršenje konkretne usluge. A tada bi trebalo da navede ne samo rok za završetak radova, već i cenu, te sve ostalo što je u datoj situaciji neophodno. 

U bilo koji objekat u izgradnji ovi majstori mogu uvesti vodu, to jest postaviti sve elemente vodovodnog i kanalizacionog sistema, ali i izvršiti popravke koje su neophodne. Takođe će zameniti i stare sanitarije novim, odnosno izvršiti zamenu ventila ili baterija, ali i ostalih kupatilskih elemenata. 

Pored ostalog, vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Skadarlija vrši i odgušenje kanalizacije, kako mašinski, tako isto i ručno, što u principu sve zavisi i od stepena začepljenja, ali i od stanja kanalizacionog sistema u određenom objektu.

Dostupna je usluga korišćenja mikro kamera za snimanje kanalizacionih cevi, a što se primenjuje u većini slučajeva kada je potrebna preciznija dijagnostika. 

Isto tako moramo napomenuti i da se čišćenje septičkih jama, ali u šahti nalazi na spisku usluga, koje zaposleni u ovim servisima mogu, shodno zahtevima klijenata da izvrše. 

Takođe će sanirati i oštećene cevi, ali i popraviti, odnosno zameniti celokupnu instalaciju u bilo kom objektu. 

Inače, gotovo svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Skadarlija može biti angažovan kako u stambenim zgradama i privatnim kućama, odnosno u okviru pojedinačnih stambenih jedinica, tako isto i u fabrikama, ali i zdravstvenim, smeštajnim u ugostiteljskim objektima, to jest u okviru bilo kog poslovnog ili prostora druge namene. 

U slučaju da klijent zahteva industrijsko čišćenje, ovi majstori mogu i da se pobrinu za industrijski otpad, a u kom slučaju će maksimalno poštovati aktuelna pravila.