Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Odgušenje kanalizacije Košutnjak 

Kako žele da izađu u susret zahtevima svih klijenata, to servisi specijalizovani za odgušenje kanalizacije Košutnjak imaju i službu zaduženu za dežurstvo, odnosno za hitne intervencije i izlazak na teren u svako doba dana ili noći. 

Odgušenje kanalizacije Košutnjak

Ne bi trebalo da imaju nikakvih briga klijenti, koji su zainteresovani za odgušenje kanalizacije Košutnjak, budući da specijalizovani servisi zapošljavaju iskusne majstore, te sasvim sigurno mogu da otklone bilo kakav problem u funkcionisanju ne samo kanalizacionog sistema u svakom objektu, nego i vodovodnog.

Tome treba dodati i informaciju da su konkretne usluge po zahtevu klijenata dostupne kako tokom dana, tako isto i u toku noći, odnosno za vreme praznika ili u dane vikenda, uzevši u obzir da svaki takav servis ima i tim za hitne intervencije. U tom slučaju se usluge naplaćuju prema višem cenovniku, odnosno prilagođenom angažovanju radnika van radnog vremena servisa, s tim da se podrazumeva da će vlasnici određenog prostora ili nadležna lica dobiti sve informacije o tome kada bude bilo potrebno. 

Neophodno je da prvo izađu majstori na teren, te da izvrše procenu stanja kanalizacionog sistema u određenom objektu, a na osnovu čega će formirati ponudu i odlučiti da li je bolje da bude izvršeno mašinsko odgušenje kanalizacije Košutnjak ili ručno. Sve to najpre zavisi od nivoa zaprljana, odnosno od stanja celokupnog kanalizacionog sistema u predmetnom objektu.

Svakako da u određenim situacijama može biti ponuđena klijentima i usluga dijagnostičkog snimanja kanalizacionih cevi mikro kamerama, a obično se to vrši kada nije tako lako i jednostavno majstorima da pronađu gde je nastao problem. Nepisano je pravilo da se prvo vrši dijagnostičko snimanje cevi, posle čega treba da bude izvršeno mašinsko ili ručno odgušenje kanalizacije Košutnjak, a zatim se radi kontrolno snimanje cevi, kako bi majstori bili sigurni da je određena poteškoća u potpunosti otklonjena. 

Dostupna je i usluga čišćenja septičkih jama, kao i njihove dezinfekcije, ali će ovi majstori po zahtevu klijenata izvršiti i čišćenje separatora i šahti, odnosno dezinfikovati ih u skladu sa pravilima.

Trebalo bi da naglasimo da se u poslovnim prostorima, odnosno stambenim zgradama, ali i privatnim kućama, te pojedinačnim stanovima svakako vrši odgušenje kanalizacije Košutnjak, s tim da majstori mogu biti zaduženi i za čišćenje kanalizacionog sistema u svakom industrijskom objektu, kada će se pobrinuti da ispoštuju zakon i izvrše skladištenje industrijskog otpada, a ako to nadležni u fabrici od njih budu zahtevali. Isto tako će oni da očiste kanalizacioni sistem i otklone svaki problem u njegovom funkcionisanju i u okviru domova zdravlja, te u bolnicama i u mnogim drugim medicinskim ustanovama, ali i u različitim ugostiteljskim, te objektima druge namene.