Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 4.0/8

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Lazarevac

Osim usluga adaptacije kupatila, svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Lazarevac uključuje i mogućnost izlaska po pozivu na teren, a kako bi bili otklonjeni svi problemi u funkcionisanju kako kanalizacionog sistema, tako isto i vodovodnog. 

Napominjemo da vodoinstalateri, usluge za koje su specijalizovani mogu izvršiti u bilo kom prostoru, tako da mogu biti angažovani i u stambenim zgradama, odnosno stanovima, ali i u industrijskim postrojenjima, odnosno u poslovnim objektima, bolnicama i na bilo kom drugom mestu. 

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Lazarevac

Moramo na samom početku naglasiti da gotovo svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Lazarevac ima i tim zadužen za hitne intervencije, tako da klijenti mogu da im se obrate u svako doba i dana i noći. Međutim, moraju znati da se vodoinstalaterske usluge bilo koje vrste, a koje ovi stručnjaci vrše po zahtevu klijenata u toku noći, odnosno nakon završenog radnog vremena, naplaćuju po drugačijoj tarifi, sa čime će svakako vlasnici prostora na vreme da budu upoznati. 

Po zahtevu klijenata može biti izvršena adaptacija kupatila, a u kom slučaju će majstori prvo da izađu na teren, kako bi videli o kakvom prostoru se radi, te da bi mogli na osnovu toga i zahteva koje vlasnik ima da izvrše procenu, pa da pripreme ponudu, u koju će uneti i informacije o roku završetka radova i o ceni. 

Standardne usluge obuhvataju montaža sanitarija, zatim galanterije i zamenu, odnosno popravku bojlera, kao i ventila. A isto tako će skoro svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Lazarevac ispuniti zahteve klijenata, vezano za zamenu pločica, odnosno celokupnog vodovodnog, kao i sistema kanalizacije u svakom objektu. 

Naravno da će postaviti kadu ili tuš kabinu, te izvršiti ozidavanje ako je potrebno, a mogu i zameniti bide, pisoar ili lavabo, kao i mnoge druge kupatilske elemente. 

Sve vrste kvarova koji se jave na vodovodnom sistemu, ali i kanalizacionom će ovi majstori otkloniti u najkraćem mogućem roku. 

Posebno je interesantno napomenuti i to da odgušenje kanalizacije vrši svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Lazarevac i to u bilo koje doba i dana i noći. Naglašavamo da se ta usluga može vršiti i ručno, kada se koriste specijalne sajle, ali i mašinski, a u kom slučaju se vrši odgušenje pod pritiskom, uz korišćenje specijalnih savremenih vozila. 

Svakako da osim vertikala i horizontala u stambenim i poslovnim objektima, odgušenje kanalizacije uključuje i intervencije u industrijskim postrojenjima. Takođe je dostupna i usluga čišćenja septičkih jama, kao i njihove dezinfekcije, a po zahtevu klijenata može biti izvršeno i čišćenje sifona, zatim odvoda u kuhinji ili kupatilu. 

Ukoliko je potrebno u određeni objekat uvesti vodu, trebalo bi da klijent kontaktira jedan od brojnih vodoinstalaterskih servisa u Lazarevcu, kako bi se sa majstorima dogovorio o terminu izlaska na teren.
fotografije
VODOINSTALATER LAZAREVAC
VODOINSTALATER LAZAREVAC
VODOINSTALATER LAZAREVAC 1
VODOINSTALATER LAZAREVAC 2