Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 4.0/8

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Odgušenje kanalizacije Julino brdo 

Specijalizovani vodoinstalaterski servisi, uz odgušenje kanalizacije Julino brdo zainteresovanima nude i mogućnost snimanja kanalizacionih sistema mikro kamerama, te čišćenje septičkih jama, zatim separatora i šahti, kao i njihovu profesionalnu dezinfekciju. Ali, sve to je tek delić usluga, koje ovi servisi mogu da ponude i izvrše. 

Odgušenje kanalizacije Julino brdo 

Ne samo standardne vodoinstalaterske usluge, te odgušenje kanalizacije Julino brdo, već i snimanje kanalizacionih sistema, a zarad što bolje dijagnostike, te sve ostale usluge koje nude specijalizovani servisi, mogu po zahtevu klijenata da budu izvršene u svako doba kako dana, tako isto i noći. Radi se o tome da je praksa gotovo svih servisa te vrste, da klijentima omogućuju hitne intervencije po zahtevu, odnosno izvršenje tih usluga kako tokom vikenda i praznika, tako isto i tokom noći, to jest u periodu kada je konkretni servis zatvoren. 

Ipak, da ne bi došlo ni do kakve zabune, obavezni smo da istaknemo informaciju da se hitne intervencije drugačije naplaćuju, odnosno da su njihove cene nešto više od uobičajenih, tako da će precizno biti informisan i svi klijenti o tome. 

U svakom slučaju, pravilo je da posle kontakta sa klijentima, zaposleni u servisima koji su specijalizovani za odgušenje kanalizacije Julino brdo izlaze prvo na teren, te samostalno utvrđuju o kakvom tačno problemu se radi i donose odluku da li je bolje izvršiti ručno odgušenje ili će biti neophodno izvršiti mašinsko, odnosno odgušenje kanalizacionih sistema pod pritiskom, a uz korišćenje specijalnih vozila za tu namenu. 

Svakako da postoje situacije kada sve to nije dovoljno, pa se obično praktikuje dijagnostičko snimanje kanalizacionog sistema mikro kamerama, kako bi konkretni problem bio na najbolji i najbrži mogući način otklonjen. 

Potrudiće se majstori, koji su zaposleni u servisima specijalizovanim za odgušenje kanalizacije Julino brdo, da ispoštuju zahteve klijenata i vezano za čišćenje kako separatora i šahti, tako isto i septičkih jama, te za njihovu stručnu dezinfekciju.

Naravno da oni mogu izvršiti i adaptaciju kupatila, ali će se po zahtevu pobrinuti i za uvođenje vode u kuću, odnosno za popravke svih elemenata vodovodnog sistema u bilo kom objektu.