Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Hram Svetog Save 

Apsolutno bilo koje vodoinstalaterske usluge mogu izvršiti majstori, koji su zaposleni u mnogobrojnim servisima u okolini Hrama Svetog Save. 

Po zahtevu klijenata, oni će izvršiti sve neophodne popravke ne elementima vodovodnog i kanalizacionog sistema, a podrazumeva se da će svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Hram Svetog Save odgovoriti i na zahteve klijenata vezano za odgušenje kanalizacionih sistema u bilo kom objektu. 

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Hram Svetog Save

Samim tim što koriste najsavremenije alate, te imaju relevantno iskustvo u radu, zaposleni u vodoinstalaterskim servisima, koji se nalaze u tom delu grada će vrlo brzo i lako odgovoriti na zahteve klijenata.

Ustvari, svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Hram Svetog Save mora prvo saslušati sve zahteve vlasnika prostora, a zatim i posetiti taj objekat, kako bi izvršio procenu i pripremio ponudu. 

Baš iz tog razloga moramo napomenuti da je obavezan svaki klijent najpre da zaposlene u izabranom vodoinstalaterskom servisu kontaktira putem telefona, te da sa njima sve detalje precizira, a primarno da se dogovori kada vodoinstalater može da izađe na teren. 

Svakako da može biti izvršena zamena svih kupatilskih elemenata i galanterije, a prilikom renoviranja tog prostora, s tim što ovi majstori po zahtevu klijenata mogu i da pripreme podlogu, kako bi posle toga bile postavljene nove pločice. Pobrinuće se i da montiraju tuš kabinu i kadu, a mogu izvršiti i podziđivanje kade ako to bude bilo potrebno, te zamenu svih elemenata vodovodnog sistema, odnosno njihovu popravku. 

A uz to, za odgušenje kanalizacije je specijalizovan skoro svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Hram Svetog Save. U principu, u zavisnosti od stanja samog sistema u predmetnom objektu se definiše ponuda, uzevši u obzir da odgušenje kanalizacionih vertikala i horizontala ovi majstori mogu da izvrše i mašinski i ručno. 

Takođe klijentima je na raspolaganju i usluga koja podrazumeva snimanje kanalizacionog sistema mikro kamerama, a što se uopšteno govoreći koristi kako bi dijagnostika bila što bolja. Zapravo, nakon što dobiju snimke, majstori će znati gde je tačno nastao problem u funkcionisanju kanalizacije, pa će na osnovu toga biti u mogućnosti da odluče kako je bolje odgušenje da izvrše. 

Isto tako, vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Hram Svetog Save vrši i dezinfekciju, ispiranje i čišćenje kišne, fekalne, ali i tehničke kanalizacije, te po zahtevu klijenata ovi majstori mogu to da učine i u okviru bilo kog industrijskog objekta, kada će se izvršiti i zbrinjavanje industrijskog otpada u skladu sa trenutno važećim zakonskim pravilima.
fotografije
VODOINSTALATER HRAM SVETOG SAVE
VODOINSTALATER HRAM SVETOG SAVE
VODOINSTALATER HRAM SVETOG SAVE 2
VODOINSTALATER HRAM SVETOG SAVE 3