Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Odgušenje kanalizacije Surčin

Kada dođe do bilo kakvog problema u funkcionisanju kako vertikalnog kanalizacionog sistema, tako isto i horizontalnog, trebalo bi odmah obavestiti zaposlene u kompanijama, koje vrše odgušenje kanalizacije Surčin. Posle dobijenog poziva, a bez obzira u koje doba dana ili noći, majstori će izaći na teren vrlo brzo i potruditi se da što pre pronađu najbolje rešenje u datom slučaju. 

Odgušenje kanalizacije Surčin

Uz to što može biti izvršeno ručno, dostupno je i mašinsko odgušenje kanalizacije Surčin, kada stručnjaci koriste specijalna vozila, koja im omogućuju da odguše kanalizacioni sistem pod pritiskom. 

Ako se bude dogodilo da majstori ne mogu sa sigurnošću da utvrde zbog čega je došlo do poteškoće u funkcionisanju horizontalnog ili vertikalnog kanalizacionog sistema, oni će predočiti klijentima da je najbolje primeniti snimanje mikro kamerama, kako bi bio dijagnostikovan problem. A posle toga će odlučiti da li je bolje da izvrše mašinsko ili ručno odgušenje u tom slučaju, te će nakon toga da primene i kontrolno snimanje kanalizacionog sistema mikro kamerama.

Ko god želi da adaptira kupatilo ili da ga renovira, takođe može angažovati zaposlene u ovim servisima, jer osim za odgušenje kanalizacije Surčin, oni su specijalizovani i za mnoge druge vodoinstalaterske usluge. 

Svakako mogu izvršiti i adaptaciju kuhinje, ali i popravku, odnosno zamenu starih vodovodnih i kanalizacionihonih instalacija. 

Pored ostalog, ovi servisi nude klijentima i usluge montaže sanitarija i galanterije, ali i sve vrste popravki. Mogu biti angažovani i kada je potrebno podzidati kadu, ali i za zamenu i popravku vodokotlića i sifona, kao i bojlera, ali i baterija i ventila. 

Osim u stambenim zgradama, odnosno u stanovima i kućama, kao i u poslovnim prostorima, odgušenje kanalizacije Surčin može biti izvršeno i u industrijskim postrojenjima, ali i u bolnicama, odnosno svim ostalim zdravstvenim i drugim institucijama. 

Naglašavamo da gotovo svaki servis, koji nudi pomenute usluge ima i tim stručnjaka koji vrše hitne intervencije po pozivu klijenata. 

Uz sve pomenuto, ponudom je obuhvaćeno i čišćenje šahtova, odnosno septičkih jama, kao i njihova dezinfekcija.
fotografije
ODGUŠENJE KANALIZACIJE SURČIN
ODGUŠENJE KANALIZACIJE SURČIN
ODGUŠENJE KANALIZACIJE SURČIN 2
ODGUŠENJE KANALIZACIJE SURČIN 3