Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalater Mića Muf

  • 063/262 242
  • 011/21 81 000
  • Beograd
  • Ocena: 4.9/53

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Zbog čega su rizične dotrajale vodovodne instalacije?

U Beogradu postoji dosta zgrada koje su stare pedeset i više godina i možete li da zamislite u kakvom stanju se nalaze njihove vodovodne instalacije? Kroz vodovodnu mrežu, konstantno protiče voda, pa je tako lako pretpostaviti da će u nekom trenutku, cevi postati trule ili natrule. Osim toga, u cevima mogu da se jave pukotine, naprsline, rupice i razna oštećenja koja mogu da uzrokuju probleme pri proticanju vode. 


Takođe, nekada je samo deo cevi natruo, a nekada čitava cev. Ponekad će majstori da se odluče da rade samo sanaciju, a nekada obavljaju zamenu.


Dobar savet majstora glasi da s vremena na vreme, obavljate proveru stanja vaše vodovodne instalacije. Ovo se posebno odnosi na one stanare koji dugo nisu taj posao odradili, a žive u starim zgradama. Da vam se ne bi dogodilo da cev pukne u toku noći i da panično morate da tražite pomoć plašeći se da bi poplava mogla da vam uništi stan, najbolje je da se odmah latite telefona i da pozovete našu ekipu koja će sve detaljno pregledati. Nakon toga, moći ćete mirno da spavate, jer znate da je sve pod kontrolom. Cena ove usluge je veoma realna i prihvatljiva i kao takva, svima dostupna. 

Komentari

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar

Ostavite komentar