Zbog čega se uopšte, zapuši sudopera?

Sudoperu koristimo svakoga dana i neophodno je da ona bude prohodna. Idealno bi bilo da voda otiče brže nego što se sliva iz slavine, ali je to slučaj u retkim domaćinstvima. U većini slučajeva, voda otiče nešto sporije nego što bi trebalo, a glavni razlog je što u sudoperu sipamo svašta što ne bi trebalo.


Zapušenje sudopere – iskustva


Dakle, šta je to što dospeva u sudoperu, a da mu tamo nije mesto? Kao prvo – soc od kafe. U toku jednog dana, popijemo mnogo kafa, i peremo džezvu i šoljice, ne razmišljajući da je upravo taj soc veliki neprijatelj odvoda naše sudopere. Pored toga, svi često spremamo pomfrit. Pomislite li, koliko je samo ulja prosuto u sudoperu, i gde je ono otišlo? Jedan deo jeste protekao, ali se ipak ulje zalepilo za zidove cevi, što sve vodi ka zapušavanju, jednog dana.


Takođe, razni ostaci hrane, neretko dospevaju u sudoperu, bilo kada peremo sudove, ili kada čistimo i ljuštimo povrće, voće...


Na kraju, biće nam potrebna usluga odgušenja sudopere, i to ne možemo da učinimo sami, već je neophodno da se obratimo ekipi dežurnih majstora, koji će našu sudoperu učiniti ponovo funkcionalnom, jer će sve odvode i cevi mašinski odgušiti. 

Komentari

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar

Ostavite komentar

Beograd

064/64 76 709
Vodoinstalaterski servis Protok slika

Beograd

064/65 80 739
Vodoinstalter Žubor slika

Beograd

064/89 73 712
Vodoinstalater Brzi slika

Beograd

063/262 242
Vodoinstalater Mića Muf slika

Beograd

065/25 86 325
Vodoinstalaterski servis Vodenica slika

Beograd

065/26 53 941
Odgusenje kanalizacije Boom slika