Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalater Mića Muf

  • 063/262 242
  • 011/21 81 000
  • Beograd
  • Ocena: 4.9/53

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Zapušena wc šolja kao najneprijatnija situacija

Zamislite da se nalazite u svom poslovnom prostoru, gde su prisutni saradnici i partneri, a odjednom krene da se izliva wc šolja i sav sadržaj i voda iz nje, i pri tome se svuda po objektu šire izuzetno neprijatni mirisi?


Ovo je intervencija koja se smatra hitnom, i potrebno je da odmah pozovete ekipu vodoinstalatera. Ako to ne učinite, situacija može da bude samo još gora, jer se nijedan problem sa vodom nikada nije rešio sam od sebe, uvek je neophodno da majstori to dovedu u red. Vama preti opasnost od  zaraze, jer se stvaraju izuzetno nehigijenski uslovi izlivanjem wc šolje, a osim toga, ugrožena vam je i imovina, jer se neretko podiže parket ili oštećuje laminat, kao i nameštaj i slično.


Majstori dolaze za oko sat vremena, na vašu adresu i odmah pristupaju rešavanju problema. Sa sobom će poneti svu neophodnu i savremenu opremu, moderan alat. Dolaze u vozilima koja su specijalno opremljena. Odlikuje ih visoka stručnost, iskustvo, znanje, profesionalnost, ali i entuzijazam i posvećenost ovom pozivu. 


Ne postoji situacija koju nisu rešili, niti bilo šta što bi moglo da ih neprijatno iznenadi. Dolazak ekipe se ne naplaćuje, već samo rad i materijal koji se tokom intervencije potroši. 

Komentari

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar

Ostavite komentar