Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalater Mića Muf

  • 063/262 242
  • 011/21 81 000
  • Beograd
  • Ocena: 4.9/53

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Zamena tuš baterije sa reparacijom oštećenih delova instalacije

Zameniti tuš bateriju deluje možda veoma lako, pa se nekome čak može činiti da taj posao može da uradi sam. Međutim, praksa je pokazala, i to nebrojeno puta, da nije dovoljno da imate alat i dobru volju da rešite neki problem sa vodom i strujom. Uvek u toku posla, kada rade nestručna lica, dođe do nekih problema, koje je teško rešiti. Razlog za to je nedostatak znanja, stručnosti, iskustva, pa i potrebne opreme, profesionalnog alata i slično.


Primer za to je kada pored zamene tuš baterije treba da se odradi i reparacija oštećenih delova instalacije. Jasno je da je ovo posao za prave majstore, koji se skoro svakodnevno susreću sa sličnim problemima i za njih ova intervencija neće biti ništa novo.


Mnogi ljudi žele da čuju koliko para treba da izdvoje i to putem telefona. Saopštavanje konačne cene, i to na ovaj način, delovalo bi krajnje neprofesionalno, i potrebno je da majstori izađu na teren, da tačno vide o čemu se radi, u čemu je problem, koliko vremena je potrebno za sanaciju i slično. Tada se govori i konačna cena, koja se ne menja u toku radova, jer bi to predstavljalo krajnje neprijatno iznenađenje. 

Komentari

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar

Ostavite komentar