Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalater Mića Muf

  • 063/262 242
  • 011/21 81 000
  • Beograd
  • Ocena: 4.9/53

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Zamena tuš baterije sa opravkom oštećenih navoja instalacije

Dobra volja i alat i vi mislite da ste već majstor? Poneki ljudi rezonuju baš tako, da ako poseduju minimalno znanje, a uz maksimalan trud, da mogu da reše svaki problem koji se javlja u njihovom domaćinstvu, a tiče se vode i struje. Ipak, istina je daleko drugačija.


Pravi primer za tako nešto jeste zamena tuš baterije, gde je pored toga, potrebno da se uradi i opravka oštećenih delova navoja instalacije. Jasno je da je ovo posao za stručna lica i da laici mogu da stvore samo još veći problem. Praksa pokazuje da se nakon neuspelih pokušaja, obično zovu profesionalci da odrade korekcije, pa dolazimo do toga da se jedan te isti posao radi dva puta, što niko ne želi i ne voli. 


Pored toga, lica koja nisu po struci majstori, mogu da naprave i neku štetu, pa da onda ni prodavac ne želi da to prizna u okviru garancije, jer je jasno navedeno da montažu ili zamenu nečega, mogu da urade samo lica koja su majstori.

Cenu za ovu uslugu ćete saznati  nakon što majstori izađu na teren i procene šta je sve potrebno da se uradi. Vrlo neozbiljno bi bilo da se cena govori putem telefona, jer ona nikada ne bi mogla da bude tačna i precizna. 

Komentari

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar

Ostavite komentar