Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Zamena jednog dela trule cevi

Bolje sprečiti nego lečiti – kaže naš narod, i to je, naravno, sasvim tačno. U našem slučaju, kada se radi o vodovodnim instalacijama, sprečavanje nastanka poplave je od izuzetne važnosti, jer svako od nas želi da sačuva svoju imovinu.


Trule cevi predstavljaju potencijalnu opasnost, ako to zanemarite i ne promenite ih na vreme. Poplava uvek znači oštećenje plafona, zidova, podova, nameštaja... Upravo zbog toga bi trebalo da svoju vodovodnu mrežu proveravate povremeno, naročito ako živite ili radite u objektu koji je star više decenija.


U Beogradu, posebno u starom delu grada, postoje zgrade gde mreža i vodovodne instalacije dugo nisu menjane, tako da su neke cevi krte, trule, stare i svakako im je potrebna zamena. Nemojte čekati da dođete u situaciju da morate da hitno zovete majstore, kada to možete da uradite preventivno, pozivajući ih onda kada je sve u redu, da bi oni obavili snimanje cevi uz pomoć kamere.

Tada će tačno utvrditi da li je potrebno menjati cevi, sanirati, itd, a ono što je najvažnije, to je da ćete nakon toga, vi biti mirni, jer znate da ste učinili nešto dobro i korisno za svoj stan, kuću ili prostor u kome radite. Dolazak vodoinstalaterske ekipe se ne naplaćuje. 

Komentari

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar

Ostavite komentar