Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 4.0/8

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Zamena EK ventila sa prepravkom instalacije

Kada se kupuju ventili, potrebno je da se obrati pažnja na nekoliko stvari. Prva od njih jeste cena. Naime, svaki ventil koji je od brendiranog svetski poznatog proizvođača, imaće svoju adekvatnu cenu, dok oni koji koštaju sumnjivo malo, isto su takvog i kvaliteta. A vi svakako ne želite da unesete bombu u kuću, i to u obliku lošeg ventila, zar ne?


Znaci da je ventil koji već imate star, jesu curenje vode ili se prosto čak i na oko može proceniti da je došlo vreme za zamenu. Majstori savetuju da povremeno treba raditi kontrolu svih ventila u stanu, baš iz razloga da biste mogli da spavate mirno.


Ponekad je uz zamenu EK ventila potrebno da se prepravi instalacija, i ovo je već posao koji ne može da odradi običan laik, već sve treba da bude prepušteno u ruke profesionalaca. Verujte nam da cena koju plaćate nikada ne može da bude previsoka, kada se uzme u obzir iskustvo, znanje, profesionalnost, stručnost... Tu cenu ne možete saznati preko telefona, jer je potrebno da majstori izađu na teren i da pogledaju šta sve treba da se uradi. Cena koju vam tada budu rekli, ne menja se do kraja radova. 

Komentari

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar

Ostavite komentar