Zamena dotrajalih cevi

Da bi jedna porodica mogla mirno da spava, neophodno je da u domaćinstvu sve bude ispravno i funkcionalno. Da li ste razmišljali, da i ono što ne vidimo, može da nam stvara problem, i to velikih razmera? Pri tome mislimo na cevi koje se nalaze unutar zidova i koje provode vodu, i na koje ne obraćamo pažnju dok je sve u redu.


Ali, pomislite li da i dotrajale cevi takođe odvode vodu, ali da pri tome nikada ne znate kada mogu da puknu? To je kao da imate tempirane bombe postavljene svuda po prostoru...

Nemojte dozvoliti da živite u takvoj neizvesnosti, već angažujte ekipe vodoinstalatera da tačno utvrde u kakvom stanju se cevi nalaze. Oni će to znati kada snime cevi uz pomoć kamere koja se provlači kroz njihovu unutrašnjost. Oštro oko kamere će zabeležiti sve promene na zidu cevi, počevši od najsitnijih oštećenja. Zahvaljujući tome, majstori će znati da li cevi treba da se zamene ili će biti sasvim dovoljno da se odradi sanacija, tj. popravka.


Cene usluga su veoma realne i prihvatljive, i znaćete tačan novčani iznos koji treba da izdvojite. Cena će vam biti rečena u startu, nakon što majstori budu videli šta bi sve trebalo da urade. 

Komentari

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar

Ostavite komentar

Beograd

064/64 76 709
Vodoinstalaterski servis Protok slika

Beograd

064/65 80 739
Vodoinstalter Žubor slika

Beograd

064/89 73 712
Vodoinstalater Brzi slika

Beograd

063/262 242
Vodoinstalater Mića Muf slika

Beograd

065/25 86 325
Vodoinstalaterski servis Vodenica slika

Beograd

065/26 53 941
Odgusenje kanalizacije Boom slika