Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalater Mića Muf

  • 063/262 242
  • 011/21 81 000
  • Beograd
  • Ocena: 4.9/53

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Zamena dotrajale glavne dovodne instalacije

Odabir majstora ponekad zna da bude veoma teška odluka, ali samo do onog trenutka dok ne čujete da li dotični majstor ima preporuke ili ne. Naše majstore krasi preko dvadeset godina iskustva u praksi, tako da ne postoji nijedan problem koji se tiče vode i instalacija, a da oni ne mogu brzo i uspešno da ga saniraju.


Kada je reč o zameni dotrajale glavne dovodne instalacije, tada je to posao koji zahteva stručnost i znanje. Ljudi često žele da saznaju cenu putem telefona, onda kada se prvi put obrate našim majstorima. Međutim, ovu cenu je nemoguće reći na taj način, pošto bi to bilo neprofesionalno. Mora se izaći na teren, utvrditi o čemu se tačno radi, da bi se uspostavila pravilna dijagnostika, a onda i procenilo vreme potrebno da se postojeći problem reši. Na osnovu svega toga, majstori će vam reći cenu koju bi trebalo da platite, i ona je obično konačna. Jedino u slučaju, kada baš nikako nije bilo moguće da se vidi da postoji još neki dodatni posao, koji će oduzeti, na primer, pola sata ili dva sata rada, tada se cena mora korigovati. Vi dajete saglasnost da pristajete na novu cenu i dozvolu da se radovi koji su započeti, mogu nastaviti. 

Komentari

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar

Ostavite komentar