Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Zamena dela cevi u kupatilu

Ponekad se menja čitava cev, ali nekada je dovoljno da se zameni samo njen deo. Cev često može da pukne ili da počne da preliva vodu, što sve predstavlja hitnu intervenciju, kada ne smete da časite ni časa, već morate da okrenete broj telefona ekipe vodointalatera.


Iskustvo i praksa govore da svaki problem sa vodom, nikada neće da se reši sam od sebe, već ako se zapusti, on postaje sve veći, a tako raste i opasnost od štete koja može da bude prouzrokovana na ovaj način.


Pre nego što cevi budu promenjene, majstori će najpre da se uvere da je to zaista neophodno. Do tog zaključka će doći tako što će cevi snimiti uz pomoć kamere. Ovo je jedna relativno nova, moderna i savremena, a pre svega izuzetno precizna metoda koja omogućava da se jasno vidi unutrašnjost cevi, odnosno, da li na zidovima postoje naprsline, pukotine, rupice, oštećenja bilo koje vrste...

Dolazak ekipe se ne naplaćuje, već samo usluga koju vam pružaju. Cena usluge će vam biti saopštena u startu, nakon dijagnostike i provere šta sve treba da se uradi. Zbog toga, nema neprijatnih iznenađenja u vidu skrivenih troškova. Sve cene su vrlo realne i svima prihvatljive. 

Komentari

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar

Ostavite komentar