Zamena cevi u toaletu

Veoma je važno da cevi budu neoštećene i prohodne, kako bismo mogli da neometano koristimo svoje sanitarije. Nije redak slučaj da se zapuše odvodi, posebno wc šolje, na primer, jer se u nju baca sve i svašta – higijenski ulošci, prosipaju se masnoće od kuvanja, bacaju se ostaci hrane i mnogo toga još. Zbog toga ne bi trebalo da nas čudi kada se cevi zapuše, i prestanu da odvode vodu, jer se negde stvorio čep.


Da bi se ustanovilo gde se taj čep nalazi, kao i od čega je sastavljen, vodoinstalateri će odraditi snimanje cevi pomoću kamere. Kamera je moderan uređaj koji ima veoma oštro oko koje snima sve rupice, naprsline, oštećenja, pukotine, tako da majstori stiču jasnu sliku, tj. uvid u unutrašnjost cevi. Zatim donose odluku da li će cev da saniraju, tj. poprave, ili će se morati odraditi zamena kompletne cevi ili jednog njenog dela.


Cene usluga su jako prihvatljive i uvek realne, a tačan iznos koji treba da izdvojite znaćete u početku, tako da nema neprijatnih iznenađenja u vidu skrivenih troškova. Ako se ipak ispostavi da postoje dodatni radovi, koji nisu mogli da budu uočeni u startu, o tome ćete biti pravovremeno obavešteni. 

Komentari

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar

Ostavite komentar

Beograd

064/64 76 709
Vodoinstalaterski servis Protok slika

Beograd

064/65 80 739
Vodoinstalter Žubor slika

Beograd

064/89 73 712
Vodoinstalater Brzi slika

Beograd

063/262 242
Vodoinstalater Mića Muf slika

Beograd

065/25 86 325
Vodoinstalaterski servis Vodenica slika

Beograd

065/26 53 941
Odgusenje kanalizacije Boom slika