Zamena cevi u kupatilu

Cevi se relativno retko menjaju, ali ako to zanemarimo sasvim, onda može da se dogodi da one istrule i da nam preti pucanje, te usled toga i izlivanje vode. Imati stare i dotrajale cevi, to bi značilo kao da imate bombe u kući, a za koje ni ne znate da postoje.


Najbolje što možete da učinite jeste da povremeno odradite proveru vaše vodovodne mreže i to tako što ćete pozvati ekipu vodoinstalatera da snimi cevi uz pomoć kamere. Oni će na taj način dobiti jasan uvid u to kakva je unutrašnjost cevi i da li neka od njih predstavlja opasnost.


Ako se uoče pukotine, naprsline, rupice, sitna i krupnija oštećenja ili ako se jednostavno donese zaključak da je cev natrula ili sasvim trula, onda se radi rušenje zida i zamena te cevi novom. Posmatrajte ovo kao ulaganje u sigurnost svog doma i porodice, a takođe i kao dugoročnu investiciju, zbog toga što se cevi ne zamenjuju svakoga dana, već jednom u dužem vremenskom periodu.

Dolazak ekipe se ne naplaćuje, već samo izvršena usluga, a cene su vrlo prihvatljive svima i realne. Iznos koji bi trebalo da izdvojite, saznaćete na početku radova, tako da nema skrivenih troškova. 

Komentari

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar

Ostavite komentar

Beograd

064/64 76 709
Vodoinstalaterski servis Protok slika

Beograd

064/65 80 739
Vodoinstalter Žubor slika

Beograd

064/89 73 712
Vodoinstalater Brzi slika

Beograd

063/262 242
Vodoinstalater Mića Muf slika

Beograd

065/25 86 325
Vodoinstalaterski servis Vodenica slika

Beograd

065/26 53 941
Odgusenje kanalizacije Boom slika