Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Zamena cevi u kupatilu

Cevi se relativno retko menjaju, ali ako to zanemarimo sasvim, onda može da se dogodi da one istrule i da nam preti pucanje, te usled toga i izlivanje vode. Imati stare i dotrajale cevi, to bi značilo kao da imate bombe u kući, a za koje ni ne znate da postoje.


Najbolje što možete da učinite jeste da povremeno odradite proveru vaše vodovodne mreže i to tako što ćete pozvati ekipu vodoinstalatera da snimi cevi uz pomoć kamere. Oni će na taj način dobiti jasan uvid u to kakva je unutrašnjost cevi i da li neka od njih predstavlja opasnost.


Ako se uoče pukotine, naprsline, rupice, sitna i krupnija oštećenja ili ako se jednostavno donese zaključak da je cev natrula ili sasvim trula, onda se radi rušenje zida i zamena te cevi novom. Posmatrajte ovo kao ulaganje u sigurnost svog doma i porodice, a takođe i kao dugoročnu investiciju, zbog toga što se cevi ne zamenjuju svakoga dana, već jednom u dužem vremenskom periodu.

Dolazak ekipe se ne naplaćuje, već samo izvršena usluga, a cene su vrlo prihvatljive svima i realne. Iznos koji bi trebalo da izdvojite, saznaćete na početku radova, tako da nema skrivenih troškova. 

Komentari

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar

Ostavite komentar