Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

WC šolja mašinsko odgušenje

Možete li da zamislite kako to izgleda kada se preliva zapušena wc šolja? Vrlo ružna situacija, svakako, a potencijalno i opasna po zdravlje, zbog mogućnosti širenja zaraze. Pored toga, postoji još dosta problema, kao što je nemogućnost da se wc šolja koristi sve dok se ne odguši, a i kroz poslovni prostor ili kuću, šire se izuzetno neprijatni mirisi.


Sve ovo zahteva hitnu intervenciju od strane majstora. Dovoljno je da uputite telefonski poziv i ekipe će biti tu u roku od sat vremena, na vašoj adresi, ako živite na teritoriji Beograda. Svoj dolazak ne naplaćuju, već samo pruženu uslugu i tom prilikom potrošeni materijal.


Oni će mašinski otpušiti odvode i cevi, a pre toga će obaviti snimanje pomoću kamere. Kamera je u stanju da vidi gde je lociran čep, kao i od čega je sastavljen. Sve ovo olakšava sam proces otpušavanja, koje se radi mašinama na struju i pod visokim pritiskom. Pored toga, često se koriste i električne sajle, a to su sajle koje imaju rotirajuće glave koje prodiru duboko kroz cevi. One se vrte u krug, pa su tako u stanju da skinu i masnoće koje se nalaze na unutrašnjim zidovima cevi. 

Komentari

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar

Ostavite komentar