Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalater Mića Muf

  • 063/262 242
  • 011/21 81 000
  • Beograd
  • Ocena: 4.9/53

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Vodoinstalateri za odmah

Kada se kaže odmah, tada se misli na što kraći vremenski period u kome se očekuje da vidite majstore na vratima. Ovo je slučaj kod hitnih intervencija, kao što su zagušenja, začepljenja, ali i pucanje cevi, na primer. 


U svim tim situacijama, preti izlivanje vode i stvaranje poplave. To dalje sa sobom nosi značajnu materijalnu štetu, kao što je uništen parket ili druge podne obloge, propadanje nameštaja koji se nalazi u blizini izlivanja, a ako je cev pukla u zidu, onda je taj deo vlažan, kao i možda plafon u susednom stanu i slično.


U svakom slučaju, vidimo da šteta od vode zaista može da bude ogromna, pa je potrebno da imamo majstora za odmah. Ako pozovete našu ekipu, ona može da izađe na teren u roku od sat vremena od kada se primi poziv, i tu je veoma bitna brzina najpre vaše reakcije. Što pre pozovete, majstori će pre sesti u svoje specijalno opremljeno vozilo i doći će na vaša vrata. Na taj način se umanjuje mogućnost da dođe do štete ili se smanjuju njene razmere.


Kada je reč o ceni, ona će vam biti saopštena nakon što majstori budu tu, na licu mesta i kada budu pogledali šta sve treba da se odradi. 

Komentari

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar

Ostavite komentar