Beograd

064/64 76 709
Vodoinstalaterski servis Protok slika

Beograd

064/65 80 739
Vodoinstalter Žubor slika

Beograd

064/89 73 712
Vodoinstalater Brzi slika

Beograd

063/262 242
Vodoinstalater Mića Muf slika

Beograd

065/25 86 325
Vodoinstalaterski servis Vodenica slika

Beograd

066/269 573
Vodovodni servis Izvor slika

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Vojvode Vlahovića 

Valjalo bi iz ponude brojnih servisa, koji su specijalizovani za pružanje vodoinstalaterskih usluga izdvojiti one poput čišćenja separatora i šahti, a zatim i celokupnog kanalizacionog sistema u objektu bilo koje namene ili površine. 

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Vojvode Vlahovića 

Kome god to bude bilo potrebno, odnosno u svako doba i dana i noći, ali i u dane vikenda, kao i za vreme praznika, vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Vojvode Vlahovića stoji na raspolaganju.

Sa tim u vezi bi trebalo naglasiti da postoji mogućnost i vršenja hitnih intervencija. Upravo zato što se konkretne usluge izvršavaju u tom slučaju nakon završenog radnog vremena odabranog servisa, one se i prema drugačijem cenovniku moraju naplatiti. Baš iz tog razloga i na6ominjemo da će vlasnici prostora, u kome treba izvršiti odgušenje kanalizacije svakako da dobiju informacije o ceni u tom slučaju posebno. 

A uz to što mogu bilo koju od usluga, za koje su specijalizovani da izvrše u poslovnim objektima, odnosno privatnim kućama, zgradama ili stanovima, ovi majstori svakako mogu biti angažovani i u okviru bilo kog restorana ili hotela, odnosno ma kog drugog bila ugostiteljskog, bilo smeštajnog objekta. Isto tako, vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Vojvode Vlahovića izlazi u susret i zahtevima klijenata, vezano za angažovanje u nekoj fabrici ili drugom objektu. 

Po zahtevu klijenata, mogu biti izvršene sve usluge, koje su vezane za adaptaciju kupatila, tako da će ovi majstori odneti šut, zatim osposobiti vodovodne instalacije, odnosno izvršiti sve popravke koje su potrebne. 

Montiraće po zahtevu i tuš kabinu, ali i kadu i sve ostale sanitarije i galanteriju,a shodno željama i potrebama klijenta će ovi majstori ozidati kadu, te propisno pripremiti pod za postavljanje novih pločica, ali se podrazumeva da će i sve ostale usluge izvršiti ukoliko to bude bilo potrebno.