Beograd

064/64 76 709
Vodoinstalaterski servis Protok slika

Beograd

064/65 80 739
Vodoinstalter Žubor slika

Beograd

064/89 73 712
Vodoinstalater Brzi slika

Beograd

063/262 242
Vodoinstalater Mića Muf slika

Beograd

065/25 86 325
Vodoinstalaterski servis Vodenica slika

Beograd

066/269 573
Vodovodni servis Izvor slika

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Tašmajdan 

Pored toga što mogu zahtevane usluge izvršiti svakog dana u toku radne sedmice, majstori zaposleni u brojnim vodoinstalaterskim servisima na području Tašmajdana će se pobrinuti i da izvrše hitne intervencije kada je potrebno. Naime, gotovo svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Tašmajdan po pozivu klijenata praktikuje da reaguje u najkraćem mogućem roku, pa čak i ako je u pitanju noćni rad ili angažovanje majstora tokom praznika, odnosno u dane vikenda. Cenovnik koji se u tom slučaju primenjuje je nešto viši od standardnog, a vlasnici određenog prostora ili nadležna lica u konkretnom objektu će o svemu tome biti naravno informisana blagovremeno. 

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Tašmajdan

Podrazumeva se da ove usluge mogu biti izvršene kako u bilo kojoj privatnoj kući, odnosno pojedinačnom stanu ili stambenoj zgradi, tako isto i u novoizgrađenim objektima, a gotovo svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Tašmajdan nudi i angažovanje majstora u industrijskim objektima, te u okviru bolnica ili domova zdravlja, odnosno bilo koje druge medicinske institucije, ali i u poslovnim prostorima, tržnim centrima i kafeterijama, kao i u svakom drugom ugostiteljskom ili objektu ma koje druge namene. 

Iz bogate ponude usluga bi trebalo izdvojiti i čišćenje šahti, potom separatora i septičkih jama, te njihovu dezinfekciju, zatim uvođenje vode u kuću i izvođenje svih radova prilikom adaptacija kupatila i kuhinja.

Naime, sve u zavisnosti od toga šta klijent zahteva, ovi majstori mogu na prvom mestu demontirati sve sanitarne elemente i galanteriju, a posle toga izvršiti sve neophodne popravke i naravno montirati nove sanitarije u konkretnom prostoru. Ukoliko klijent to bude zahtevao, oni će da skinu i stare pločice, te izvrše pripremu terena za postavku novih. 

Svakako da će popraviti bojler, ali i WC šolju i česmu angažovani vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Tašmajdan, a klijentima će biti omogućeno i da u određenom prostoru bude izvršena zamena celokupne vodovodne instalacije ukoliko je potrebno.