Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalater Mića Muf

  • 063/262 242
  • 011/21 81 000
  • Beograd
  • Ocena: 4.9/53

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Slavija 

Kad god bude bilo potrebno, vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Slavija je na raspolaganju svim klijentima, bez obzira da li je oni vrše renoviranje kupatila ili imaju problem sa funkcionisanjem kanalizacionog sistema u određenom objektu, pa je potrebno izvršiti odgušenje kanalizacije uz primenu ili električne sajle ili namenskih vozila. 

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Slavija

Dogovor oko izlaska na teren majstora će klijenti morati da imaju sa zaposlenima u izabranom servisu, a koji će prethodno kontaktirati putem telefona. Zapravo je bitno da vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Slavija dobije sve neophodne informacije od klijenta prvo o tome koje usluge zahteva u konkretnom prostoru, a zatim i da mu omogući da taj prostor lično poseti, kako bi izvršio svoju procenu. Tek kada sve to bude učinjeno, biće formirana i zvanična ponuda za željene usluge, te će klijent biti informisan kako o ceni, odnosno o troškovima, tako isto i o ostalim detaljima, a primarno o roku za završetak radova. 

Bitno je da istaknemo i to da se hitne intervencije mogu vršiti po zahtevu klijenata i to u svako doba noći, odnosno nakon završenog radnog vremena konkretnog servisa. Uopšteno govoreći, gotovo svaki vodoinstalaterski servis nudi mogućnost klijentima da angažuje majstora i u toku vikenda, ali i za vreme svakog praznika. Ono što zainteresovani za hitne intervencije moraju imati na umu jeste da su u pitanju usluge koje podležu drugačijem sistemu naplate, odnosno da su cene izvršenja hitnih intervencija za nijansu više od uobičajenih. 

Moramo istaći i to da vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Slavija uključuje i mogućnost čišćenja kanalizacionog sistema u okviru industrijskih postrojenja, tako da u tom slučaju klijent može zahtevati i da majstori obezbede odnošenje industrijskog otpada na najbližu deponiju, a podrazumeva se da će majstori u tom slučaju sva zakonom propisana pravila maksimalno poštovati.

Pored svega pomenutog, vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Slavija po zahtevu klijenata vrši i sve ono što je potrebno prilikom adaptacije kupatila, a što osim montaže kade i tuš kabine, može uključivati i podziđivanje kade, zatim zamenu ne samo ventila i baterija, nego i svih ostalih elemenata vodovodnog sistema, kao i kupatilske galanterije i sanitarija, a na osnovu dogovora sa klijentima, majstori koji su angažovani mogu i da sve podloge pripreme za postavljanje novih pločica.