Beograd

064/64 76 709
Vodoinstalaterski servis Protok slika

Beograd

064/65 80 739
Vodoinstalter Žubor slika

Beograd

064/89 73 712
Vodoinstalater Brzi slika

Beograd

063/262 242
Vodoinstalater Mića Muf slika

Beograd

065/25 86 325
Vodoinstalaterski servis Vodenica slika

Beograd

066/269 573
Vodovodni servis Izvor slika

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Petlovo brdo

U pomenutom beogradskom naselju su na raspolaganju zainteresovanima brojni vodoinstalaterski servisi, a koji zapošljavaju samo proverene stručnjake, sa višegodišnjim iskustvom u radu. 

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Petlovo brdo 

Upravo zato što je osnovni cilj ovih servisa da budu na prvom mestu ostvareni zahtevi klijenata u najvećoj mogućoj meri, gotovo svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Petlovo brdo radi neprekidno, odnosno svakoga dana u nedelji 00 do 24. 

Zapravo to znači da svi zainteresovani mogu izabrani servis da kontaktiraju ne samo u toku radnog dana, već i tokom noći bilo kog dana, ali i za vreme praznika i naravno u toku vikenda. S obzirom na to da majstori moraju biti dodatna angažovani, prilikom hitnih intervencija, to se navedene usluge naplaćuju po višem cenovniku, nego kada ih oni izvršavaju u toku radnog vremena konkretnog servisa. Naravno da vlasnici prostora, odnosno nadležna lica u bilo kom objektu, a koji zahtevaju angažovanje ovih majstora, dobijaju preciznu informaciju i oceni usluge, bez obzira da li je u pitanju standardna ili je reč o hitnim intervencijama. 

Napominjemo da gotovo svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Petlovo brdo koristi specijalne alate i mašine, tako da može klijentima ponuditi i odgušenje kanalizacije. U principu, ta usluga može biti izvršena i mašinski, ali i ručno, a na osnovu procene samog majstora o stanju kanalizacionog sistema, te o nivou zaprljana će biti doneta odluka koja od pomenutih usluga je adekvatnija u tom slučaju.

Isto tako će biti ponuđeno klijentima i dijagnostičko snimanje kanalizacionog sistema, a kojom prilikom se koriste specijalne mikro kamere, kako bi se došlo do saznanja gde je nastalo začepljenje i da bi majstori znali na koji način da ga otklone što uspešnije i brže. 

Za ispiranje, odnosno dezinfekciju i čišćenje septičkih jama, separatora i šahti je specijalizovan gotovo svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Petlovo brdo, a majstori koji su u tim servisima zaposleni mogu i da se pobrinu za industrijska čišćenja, te da u skladu sa pravilima zbrinu i industrijski otpad, a ukoliko to neko od njih bude zahtevao.