Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalater Mića Muf

  • 063/262 242
  • 011/21 81 000
  • Beograd
  • Ocena: 4.9/53

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Obilićev venac

U ovom delu Beograda postoje brojni servisi, koji su specijalizovani za pružanje standardnih vodoinstalaterskih usluga, ali i za odgušenje kanalizacionih sistema, a sasvim svejedno da li se radi o vertikalama ili horizontalama, te u kom prostoru je potrebno ta usluga da bude pružena. A isto tako će gotovo svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Obilićev venac omogućiti klijentima i čišćenje separatora, kao i septičkih jama i šahti, odnosno njihovu dezinfekciju, ali i mnoge druge usluge po potrebi. 

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Obilićev venac 

Od svakoga kome je potreban vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Obilićev venac se zahteva da prvo kontaktira izabrani servis putem telefona, a kako bi se tom prilikom dogovorio sa nadležnima o terminu za izlazak majstora na teren. Naime, pravilo je da vodoinstalateri prvo moraju sami da budu upoznati sa stanjem kanalizacionog sistema u tom prostoru, da bi na osnovu svih tih saznanja i njihove lične procene mogli i da kreiraju ponudu. 

Klijenti bi trebalo da znaju i to da skoro svaki vodoinstalaterski servis dežura, odnosno da majstori mogu po pozivu građana da izađu na teren u najkraćem mogućem roku, a sasvim svejedno da li je to tokom radnog vremena servisa ili nakon njegovog završetka, to jest u toku noći ili vikenda. Međutim, u tom slučaju vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Obilićev venac podrazumeva i drugačiju naplatu, uzevši u obzir da se tada primenjuje viši cenovnik. Vlasnici prostora će dobiti sve neophodne informacije i o pružanju same usluge i o ceni u tom slučaju. 

U standardne vodoinstalaterske usluge spada izrada vodovodne instalacije i zamena svih elemenata, zatim montaža svih vrsta sanitarija, odnosno demontaža starih u slučaju renoviranja kupatila. Isto tako ovi majstori mogu po zahtevu klijenata da montiraju ili demontiraju kupatilsku galanteriju, te da izvrše zamenu bojlera, ventila i baterija, kao i njihovu popravku. 

Kad god to bude bilo potrebno, vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Obilićev venac podrazumeva i odgušenje kanalizacionih vertikala, odnosno horizontala, te celokupnog kanalizacionog sistema. Osim mogućnosti da ta usluga bude izvršena ručno, dostupna je i ona koja podrazumeva primenu specijalnih mašina za odgušenje pod pritiskom, kao i uslugu snimanja kanalizacionog sistema. U tom slučaju se koriste specijalne, mikro kamere, uz pomoć kojih se utvrđuje gde je došlo do začepljenja, te majstori pronalaze najbolji način da taj problem otklone sa uspehom. 

Bitno je da svi klijenti budu informisani da osim u privatnim kućama, odnosno zgradama i pojedinačnim stambenim jedinicama, vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Obilićev venac mogu da budu izvrše zahtevanu uslugu i u medicinskim ustanovama, potom u okviru industrijskih postrojenja, kao i u hotelima, odnosno u bilo kom ugostiteljskom objektu i uopšteno govoreći, u svakom objektu, ma kakva da je njegova namena.