Beograd

064/64 76 709
Vodoinstalaterski servis Protok slika

Beograd

064/65 80 739
Vodoinstalter Žubor slika

Beograd

064/89 73 712
Vodoinstalater Brzi slika

Beograd

063/262 242
Vodoinstalater Mića Muf slika

Beograd

065/25 86 325
Vodoinstalaterski servis Vodenica slika

Beograd

066/269 573
Vodovodni servis Izvor slika

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Kosančićev venac

Značajno je odmah naglasiti da gotovo svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Kosančićev venac ima i službu za hitne intervencije, tako da praktično ti servisi rade bez prekida, to jest i u dane vikenda i preko radne sedmice, ali i tokom svih praznika. 

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Kosančićev venac 

Tek kada majstori budu izašli na teren, moći će da procene kakav je problem u pitanju i na koji način najbolje da ga reše, pa se iz tog razloga praktikuje da u dogovoreno vreme, a nakon poziva klijenta, oni posete konkretni objekat.Oolakšavajuća okolnost je ta da gotovo svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Kosančićev venac rade neprekidno, te tako klijenti mogu kad god je to potrebno da ih kontaktiraju. 

Hitne intervencije po pozivu mogu biti izvršene i u toku noći, odnosno u dane vikenda, te nakon završenog uobičajenog radnog vremena konkretnog servisa, ali i u dane praznika. Drugačiji se cenovnik primenjuje nego standardni u tom slučaju, a klijenti će na vreme sa tim da budu upoznati, te će im biti predočeno i koji je rok za izvršenje usluge.

Celokupnu adaptaciju kupatila će izvršiti svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Kosančićev venac, a na osnovu zahteva svakog klijenta. Zamena i popravka ne samo ventila, nego i kanalizacionih cevi, zatim bojlera, sifona i baterija, ali i svih ostalih sanitarnih elemenata i galanterije je klijentima na raspolaganju. 

Za usluge odgušenja kanalizacije su ovi majstori, isto tako specijalizovani, a tom prilikom koriste posebne mašine i ručne sajle. Takođe, biće izvršeno i dijagnostičko snimanje cevi mikro kamerama ako je potrebno, ali i kontrolno. 

Trebalo bi klijentima naglasiti i to da svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Kosančićev venac, osim u kućama i stanovima, odnosno stambenim zgradama, može biti angažovan i u fabrikama, odnosno industrijskim postrojenjima. Takođe, ovi majstori će izvršiti i sve usluge koje klijent zahteva u okviru nekog ugostiteljskog objekta, kao i u hotelima i zdravstvenim institucijama, te u svakom drugom objektu, bez obzira da li je stariji ili novoizgrađen.
fotografije
VODOINSTALATER KOSANČIĆEV VENAC
VODOINSTALATER KOSANČIĆEV VENAC
VODOINSTALATER KOSANČIĆEV VENAC 1
VODOINSTALATER KOSANČIĆEV VENAC 2