Ventili u zidu

Ko još želi da ima bombe u kući? Ne šalimo se, jer ako imate neispravne venitle, onda upravo posedujete tempirane bombe koje prete da eksplodiraju u svakom trenutku.


Nemojte to dozvoliti. Ventili, kao i sve drugo što se nalazi u jednom domaćinstvu, traži svoju redovnu kontrolu, proveru, održavanje, kako bi mogli da funkcionišu u najboljem redu. Zar nije lakše da pozovete majstore, ako ste primetili da ventil kaplje, curi, itd, nego da vas brine to što u nekom trenutku iz njega može da bukne voda.


Posebno je nezgodno što vodu možda nećete moći ni da isključite, jer ako se ventili nalaze u zidu, njima je vrlo teško i prići. Stoga se ovakva intervencija smatra hitnom i majstori dolaze na vašu adresu za manje od sat vremena.


Vozila su im specijalno opremljena, i poseduju svu neophodnu opremu i alat, kako bi sanirali kvar. Osim toga, odlikuje iz izuzetno znanje, iskustvo i stručnost, tako da za njih ne predstavlja nikakav problem ono što je vama izazvalo veliku paniku. Za njih je to rutinska intervencija koju rade vrlo često. Ipak, imajte na umu da ovde od brzine vašeg poziva i njihove reakcije zavisi da li će biti izbegnuta šteta koja može da bude većih razmera. 

Komentari

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar

Ostavite komentar

Beograd

064/64 76 709
Vodoinstalaterski servis Protok slika

Beograd

064/65 80 739
Vodoinstalter Žubor slika

Beograd

064/89 73 712
Vodoinstalater Brzi slika

Beograd

063/262 242
Vodoinstalater Mića Muf slika

Beograd

065/25 86 325
Vodoinstalaterski servis Vodenica slika

Beograd

065/26 53 941
Odgusenje kanalizacije Boom slika