Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Ugradnja sudopere u kuhinji

Nekada je postojao samo jedan model sudopere, tj. one su bile ili jednodelne ili dvodelne. Danas možete da birate, između ugradnih, usadnih, nasadnih, itd. Postoji mnogo modela, i svako se odlučuje prema zahtevima, željama i potrebama.


Sudoperu bi trebalo pravilno ugraditi, posebno kada se ima u vidu da ste izdvojili pozamašnu svotu novca da je kupite. Vodite računa o tome da nijedan prodavac ne priznaje garanciju onda kada je do oštećenja došlo nestručnom montažom. Sigurni smo da je poslednje što želite da napravite neku štetu na tek kupljenoj sudoperi, tako da je naša topla preporuka da angažujete stručna lica da ovaj posao obave, onako kako to nalažu pravila struke.


Dolazak ekipe zakazujete onda kada to vama odgovara i to mogu da budu poslepodnevni časovi, kada se vratite sa posla, ali isto tako i vikendi, praznici, itd, pošto za majstore ne postoje dani kada ne rade. Dolazak se ne naplaćuje, već samo usluga koja se pruža i  materijal koji se tom prilikom potroši.

Majstori dolaze u specijalno opremljenim vozilima i sa sobom nose sav potreban alat, pribor i modernu i savremenu opremu, a pre svega ih preporučuje višegodišnje, a često i višedecenijsko iskustvo.

Komentari

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar

Ostavite komentar