Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Trule cevi u kupatilu

U svakom kupatilu imamo mnogo sanitarija. Tu je najpre, wc šolja, a zatim kada, tuš kabina, bide, lavabo... Svi odvodi i sve cevi, moraju da budu maksimalno prohodni, da vodu odvode besprekorno i bez problema. Ipak, dešava se često da se ne ponašamo onako kako bi trebalo, tj. bacamo nešto što ne bi trebalo u odvode – masnoće, ostatke hrane i slično.


Sve ovo vremenom, može da dovede do toga da se u cevima stvori čep. Međutim, drugi problem koji se takođe javlja jeste da cevi počnu da budu nefunkcionalne zbog toga što su dotrajale i stare. Imajte na umu da su zgrade u centru Beograda stare i po nekoliko decenija, čak i više od pola veka, a da je retko ulagano u održavanje vodovodne mreže.


Upravo zbog toga se javlja potreba da se trule cevi zamene novim. Pre zamene, obavlja se dijagnostika koja podrazumeva da se cevi snime uz pomoć kamere. Oštro oko ovog uređaja može da snimi sva sitna oštećenja, naprsline, pukotine i rupice... Na osnovu svega majstori donose odluku da li će biti rađena sanacija, tj. popravka ili će se kompletna cev u kupatilu menjati zato što je trula. Pozovite ekipu da izađe na teren, dolazak se ne naplaćuje. 

Komentari

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar

Ostavite komentar