Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Trule cevi

Trule cevi mogu da predstavljaju veliki problem, posebno kada se dogodi da se iz njih izlije voda. Međutim, dobra vest je da do ovog scenarija uopšte ne mora da dođe. Naime, majstori savetuju da se s vremena na vreme obavi kontrola cevi, tj. njihovo snimanje uz pomoć kamere, kada se utvrđuje u kakvom su stanju. 


Oštro oko kamere može da uoči i najsitnija oštećenja, rupice, naprsline, pukotine i slično, dakle, sve što bi moglo da predstavlja potencijalnu opasnost od izliva vode. U skladu s tim, majstori donose odluku da li će da se cev sanira, ili će joj biti neophodna zamena novom cevi.


Nemojte doći u situaciju da u pola noći zovete ekipu zbog hitne intervencije, jer u domu ili poslovnom prostoru imate cev koja je pukla, jer je trula, i voda se izliva na sve strane. Ovakva usluga košta svakako mnogo više od redovne kontrole cevi, koju možete da zakažete u vreme koje vama odgovara.

Dolazak ekipe se ne naplaćuje, već samo usluga koja se radi. Osim toga, cene su vrlo realne i prihvatljive, što znači da ćete iznos koji treba da izdvojite znati unapred, a ako se i dogodi da mora da se odradi nešto nepredviđeno, o tome ćete biti obavešteni. 

Komentari

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar

Ostavite komentar