Snimanje cevi u kupatilu

U kupatilu imamo mnoštvo cevi, jer postoje razne sanitarije, kao što su wc šolja, lavabo, kada, tuš kabina, bide... Sve one moraju da budu čiste i prohodne, kako bi voda proticala normalno i da bi sve funkcionisalo bez problema.


Ipak, može da se dogodi da se neki odvodi zapuše. Primera radi, u lavabo često zalutaju dlake ili prljavština od sapuna, a u wc šolju imamo običaj da bacamo sve i svašta – na primer, prosipamo masnoće i ostatke hrane...


Stoga uopšte ne bi trebalo da čudi što se cevi zapušavaju i na taj način protok vode bude onemogućen. Jedna porodica u tim uslovima ne može da funkcioniše, stoga je potrebno što pre potražiti pomoć stručnih majstora – vodoinstalatera.


Vodoinstalateri su dostupni svakoga dana u godini, bez obzira da li su u toku godišnji odmori, praznici, vikendi, i slično, a takođe, poziv možete da uputite u bilo koje doba dana ili noći. Razlog je jednostavan – voda ne može da čeka, a svaki mali problem, ako se ne rešava pravovremeno, može da postane samo još veći. Na kraju, ako se svi znaci upozorenja zanemare, može da dođe do poplave, koja sa sobom nosi štetu većih razmera. Dolazak ekipe je besplatan. 

Komentari

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar

Ostavite komentar

Beograd

064/64 76 709
Vodoinstalaterski servis Protok slika

Beograd

064/65 80 739
Vodoinstalter Žubor slika

Beograd

064/89 73 712
Vodoinstalater Brzi slika

Beograd

063/262 242
Vodoinstalater Mića Muf slika

Beograd

065/25 86 325
Vodoinstalaterski servis Vodenica slika

Beograd

065/26 53 941
Odgusenje kanalizacije Boom slika