Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Servisiranje tuš kabine

Ponekad smo u  mogućnosti da ležimo u kadi tokom sat vremena i da se dobro opustimo. Ipak, tuš kabina je nezamenljiva kada želimo da se brzinski osvežimo i da krenemo na posao ili u večernji izlazak. Zbog toga tuš kabina mora da funkcioniše besprekorno, a jedan od znakova da nešto nije u redu, jeste sporo oticanje vode.


Servisiranje tuš kabine – iskustva


Voda počinje da sporo odlazi, a onda kreće i da se zadržava... Možda ćete čuti klokotanje u cevima, što je po mišljenju majstora, siguran znak da se negde u cevima stvorio čep. Redovno servisiranje tuš kabine bi značilo da će majstori pročistiti odvode, tako da voda prolazi brzo i neometano, a ako je problem veći i negde postoji čep, oni će ga mašinskim putem ukloniti.


Čepovi se uklanjaju uz pomoć sajli koje mogu da budu ručne i mašinske. Ručne sajle imaju nastavke, tako da mogu dublje da prodiru kroz cevi, dok mašinske sajle poseduju rotirajuće glave, koje se vrte i idu unapred, sklanjajući na taj način, sve što im se nalazi na putu – fizičke prepreke, masnoće, čepove...


Ekipe su dostupne 365 dana u godini, 24/7, i uvek možete da uputite svoj poziv. Ekipa dolazi kod vas u vreme koje vama odgovara. 

Komentari

Hsjshje

Hdjs Invalid date

Ostavite komentar