Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalater Mića Muf

  • 063/262 242
  • 011/21 81 000
  • Beograd
  • Ocena: 4.9/53

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Razne usluge vodoinstalatera

Svaki prosečan čovek bi pomalo želeo da bude majstor, barem u svojoj kući. I onda se takvi samouki majstori naoružaju alatom i dobrom voljom da nešto poprave, međutim, ono što im nedostaje su znanje i iskustvo. Kada se radi sa vodom, čovek mora da bude spreman na mnogo nepredviđenih situacija, jer nikada ne znate šta sve može da se dogodi. Pravi majstori znaju kako da reaguju i da ih ne uhvati panika, kao što bi to bilo sa običnim čovekom, koji bi pomislio da će izazvati poplavu, a sve zato što je pokušao da zameni ventil, na primer.


Savet je da svoju vodovodnu mrežu i cevi, proveravate s vremena na vreme, naročito ako živite u zgradi koja je stara više od dve decenije, recimo. Cevi znaju da budu natrule ili trule, da po sebi imaju pukotine, rupice, naprsline i da im je potrebna sanacija. Često će vam majstori odraditi zamenu cevi, pa ste onda mirni jer znate da ništa neće pući u vašem zidu i stvoriti poplavu.


Dolazak ekipe na adresu se ne naplaćuje, već samo pružena usluga i tom prilikom utrošeni materijal. Ako je reč o hitnoj usluzi, onda su majstori na vašem pragu za najdalje oko sat vremena, ako se nalazite locirani na teritoriji Beograda. 

Komentari

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar

Ostavite komentar