Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 4.0/8

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Promena natrulih cevi

Cevi su skoro pa kao bombe koje imate svuda po kući, tj. u svojim zidovima. Zašto baš tako kažemo? Razlog je vrlo jednostavan – niko ne želi da ima poplavu u kući. Poplava ne znači samo nehigijensko izlivanje prljave vode, mogućnost da dođe do zaraze i slično, već i značajnu materijalnu štetu, pošto stradaju  zidovi, podovi, nameštaj... Voda, naprosto, uništava sve što joj se nađe na putu, a svi znamo onu staru izreku da su voda i vatra dobre sluge a zli gospodari.


To ne želite da vam se dogodi i zato bi trebalo da obratite pažnju na neke signale. Ako signala i nema, onda znate koliko su vaše cevi stare. Ako je zgrada građena pre više decenija, to je siguran znak da bi trebalo da izvršite zamenu kanalizacionih cevi, zbog toga što su one verovatno natrule, a kao takve, zaista predstavljaju malu bombu u stanu ili u kući.


Dolazak majstora možete da zakažete kada vam to odgovara i oni će u to vreme doći, u svojim specijalno opremljenim vozilima. Sa sobom nose svu neophodnu opremu, alate i pored svega toga, poseduju ono najvažnije, a to je znanje i iskustvo, koje je često višegodišnje ili čak višedecenijsko. 

Komentari

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar

Ostavite komentar