Promena jednog dela cevi

Cevi se nalaze u zidovima, i obično ni ne mislimo o njima dok vodu dobro provode. Ipak, kada se desi zapušenje, onda to postaje centralni problem, o kome ne možemo da prestanemo da razmišljamo sve dok isti ne rešimo.


Cevi se najpre snimaju kamerom. Ovo je jedna veoma savremena i popularna metoda, zbog toga što omogućava izuzetno tačnu i preciznu dijagnostiku. Majstori su u stanju da vide sve sitne promene koje postoje na unutrašnjosti cevi, tako da će njihova odluka o tome da li cev treba menjati ili će sanacija biti dovoljna, biti sasvim tačna.


Uz pomoć kamere se vide čepovi koji su nastali usled ostataka hrane, raznih prljavština i masnoće, kao i njihova tačna lokacija, tako da se precizno cilja baš na cev koja je ugrožena i ona se otpušava ili se menja.

Majstore možete da pozovete u bilo koje doba dana, 365 dana u godini, i oni će biti na vašoj adresi za oko sat vremena, ako se nalazite na teritoriji Beograda. Dolaze u posebno opremljenim vozilima, i poseduju sav neophodan alat i savremenu opremu. Pored toga, mogu da se pohvale znanjem i iskustvom koje je često dugo i više decenija. Cene su realne i veoma prihvatljive a dolazak se ne naplaćuje. 

Komentari

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar

Ostavite komentar

Beograd

064/64 76 709
Vodoinstalaterski servis Protok slika

Beograd

064/65 80 739
Vodoinstalter Žubor slika

Beograd

064/89 73 712
Vodoinstalater Brzi slika

Beograd

063/262 242
Vodoinstalater Mića Muf slika

Beograd

065/25 86 325
Vodoinstalaterski servis Vodenica slika

Beograd

065/26 53 941
Odgusenje kanalizacije Boom slika