Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalater Mića Muf

  • 063/262 242
  • 011/21 81 000
  • Beograd
  • Ocena: 4.9/53

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Profesionalno odgušenje sudopere

Svaka kuhinja je srce jednog doma, ako možemo tako da kažemo, iz razloga što se tu okuplja čitava porodica, uvek je živo i nešto se događa... U kuhinji, pored šporeta i frižidera, centralno mesto ima sudopera. Kada je ona zapušena, praktično je nemoguće funkcionisati.


Kako da zaštitimo sudoperu od zapušenja?


Postoje načini kako da sprečimo da voda sporo otiče, ili da preliva. Primera radi, povedimo računa da soc od kafe, ili ulje od prženja pomfrita i druge hrane, ne prosipamo u odvod sudopere, već na neko drugo mesto. Takođe, ostatke hrane ne bi trebalo puštati da ode niz odvod, već baciti u kantu za smeće. Sve ovo što smo opisali, značajno će produžiti upotrebljivost vaše sudopere i odložiti pozivanje majstora da odrade profesionalno, mašinsko otpušavanje.


Kada počne da se stvara čep, prvo što ćete primetiti to je da sada duže perete sudove, nego što je ranije bio slučaj. Niste se vi usporili, nego je voda krenula da sporo otiče; pored toga, moguće je da ćete čuti klokotanje u cevima. Ako u ovim situacijama pozovete majstore, vi sprečavate mnogo veću štetu koja može da nastane. Ukoliko sve navedeno ignorišete, tada dolazite do toga da možete imati mini poplavu u stanu, a to svakako niko ne želi. 

Komentari

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar

Ostavite komentar