Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 4.0/8

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Profesionalno odgušenje odvoda

Odvodi se veoma često zapušavaju, a glavni razlog je taj što ljudi bacaju razne masnoće i ostatke hrane, tamo gde im nikako nije mesto. Primera radi, setite se koliko ste puta prosuli ulje nakon prženja pomfrita u sudoperu, ili ste ostatke hrane samo izručili u wc šolju...? Ovo su samo neke od situacija, i ako se tako ponašamo kroz dugi niz meseci, u nekom trenutku će svakako doći do zapušavanja odvoda.


Kako izgleda kada se zapuše odvodi?


Bitno je istaći, da se neće dogoditi odjednom da imate poplavu, ili da se voda preliva iz sudopere, kade, lavaboa, wc šolje... Imaćete znake upozorenja, ali ako i njih ignorišete, onda vam zaista neminovno sleduje mašinsko odgušenje kanalizacije.


Ti znaci upozorenja su najpre sporije oticanje vode, a onda i zvuk klokotanja u cevima. To je siguran znak da se negde u cevima stvorio i formirao čep, koji onemogućava da voda protiče normalno i neometano.

U ovim situacijama, potrebno je da pozovete majstore koji će da urade profesionalno odgušenje kanalizacije i odvoda, kako biste mogli da funkcionišete normalno. Majstori su dostupni svakog dana u toku godine, bez obzira na godišnje odmore, praznike, vikende... Takođe, u toku 24 časa, bilo kada možete da uputite telefonski poziv. 

Komentari

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar

Ostavite komentar