Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalater Mića Muf

  • 063/262 242
  • 011/21 81 000
  • Beograd
  • Ocena: 4.9/53

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Profesionalno odgušenje kanalizacije

Svi znamo da su domaćice uvek u gužvi, u žurbi, i da ponekad ne vode računa o tome šta prosipaju u sudoperu ili u wc šolju. Razlog je – tako im je lakše, ali postavite pitanje, da li je to dobro i šta će se desiti nakon izvesnog vremena?


Ako imate naviku da sipate ulje od pomfrita u odvod sudopere, šta da očekujete nego da se odvod zapuši, i da u jednom trenutku, sudopera počne da vraća vodu i da preliva? Sve to nije nimalo naivno i dolazi do malih poplava u stanu, koje su, pre svega, izuzetan stres za sve ukućane.


Odgušenje kanalizacije - iskustva


Nećemo posebno opisivati situaciju ako se to isto, što smo naveli za sudoperu, dogodi sa wc šoljom, i ako ona počne da preliva i da vraća ono što se nalazi unutra...

Jasno vam je sve iz opisanih primera, kao i to da ne možete i ne smete da čekate dugo, već da odmah zovete majstore. Oni su na vašoj adresi najdalje za sat vremena od momenta primanja poziva, jer se zapušena kanalizacija i odvodi, podvode pod hitne intervencije. Dolazak se ne naplauće, već samo rad i utrošen materijal. Majstori su dostupni 365 dana u godini, 24/7. 

Komentari

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar

Ostavite komentar