Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Popravljanje wc šolje

WC šolja se nalazi u svakom toaletu ili kupatilu, i bez nje bi ovi prostori bili nezamislivi. Ipak, kod wc šolje mogu da se dogode razni kvarovi zbog kojih ona biva privremeno neupotrebljiva. Može da se pokvari vodokotlić, tj. da neki deo u njemu sprečava da se napuni vodom i da ispere šolju. Takođe, ostali kvarovi uglavnom podrazumevaju zapušenja odvoda.


U svakom slučaju, u domaćinstvu nastaje prava mala panika kada wc šolja ne može da obavlja svoj zadatak, tako da nam je majstor što pre potreban. Naša preporuka je da ne pokušavate sami da popravite svoju wc šolju, jer se tada obično dešava da nešto krene naopako, pa da se dodatno izgubi vreme, novac i živci i na kraju se opet pozivaju majstori da odrade korekcije.


Popravka vodokotlića


Zbog čega biste se mučili i maltretirali, kada je najbolje da prepustite profesionalcima da rade svoj posao, a vi da platite za tu uslugu cenu koja je svakako realna, a sam dolazak se i ne naplaćuje? Ako se obratite pravovremeno, ovo ne mora da bude hitna intervencija, a ako se tretira kao takva, onda su cene nešto više.

Vodoinstalateri su dostupni tokom čitavog dana, tokom cele godine, tako da svoj poziv možete da uputite bilo kada. 

Komentari

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar

Ostavite komentar