Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Popravka slavine u tuš kabini

Tuš kabine su sve popularnije poslednjih godina, i sve se češće ugrađuju. Razlog je veoma jednostavan – tempo života je veoma brz, tako da nam svima treba brzinsko tuširanje, osvežavanje, i stoga je tuš kabina veoma praktična za tu namenu.


Kod tuš kabine mogu da se dogode razni kvarovi, kao što je zapušavanje odvoda, ili će biti potrebno da se zameni slavina. Ovo su radovi koje ne bi trebalo da obavljate sami, iz jednostavnog razloga što je to posao za majstore, kojima je to struka, iskusni su i imaju sav neophodan alat.


Zamena slavine za tuš kabinu


Praksa često pokazuje da ljudi vole da sami obavljaju jednostavnije kućne poslove, pa iako je menjanje slavine u tuš kabini relativno lako odraditi, obično nešto zna da krene kako ne treba, pa se na kraju, pozivaju majstori da bi odradili korekcije.


Naša topla preporuka je da ne gubite vreme i da odmah pozovete majstore, kojima će popravka ili zamena slavine za tuš kabinu biti samo jedna rutinska intervencija koju oni obavljaju svakoga dana.

Poziv možete da uputite u bilo koje doba dana, i da zakažete dolazak ekipe onda kada to vama odgovara. Redovne intervencije su uvek jeftinije nego one hitne, a tačnu cenu ćete znati u startu. 

Komentari

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar

Ostavite komentar