Popravka kuhinjskog bojlera

Da bismo oprali sudove, neophodna nam je topla voda. Kada kuhinjski bojler otkaže poslušnost, tj. ne može da zagreje vodu, prvo nan šta posumnjamo to je da je grejač pregoreo ili crkao. Šta bi trebalo da radimo?

Pre svega, nije preporučljivo da sami budemo svoji majstori, zbog toga što je praksa pokazala da tada obično moramo da pozovemo stručnu ekipu da odradi korekcije. Pored toga što smo izgubuli živce, vreme, gubimo i novac, jer nešto plaćamo dva puta...

 

Zamena grejača na kuhinjskom bojleru

 

Zaobiđite sve ovo, kada vam na raspolaganju stoje ekipe vodoinstalatera i električara, koji su spremni da dođu na vašu adresu onda kada to vama odgovara i da obave zamenu grejača, cevi, fleksibilnih creva na kuhinjskom bojleru... – šta god da je problem.

Oni imaju moderan alat i opremu, a takođe i dugogodišnje iskustvo i znanje, što im sve omogućava da posao završe efikasno u kratkom roku, kao i da preduprede mnoge neželjene situacije koje mogu da iskrsnu u radu.

Svoj poziv uputite bilo kada, ekipe su tu za vas 365 dana u godini, 24/7, i u roku od sat vremena biće na vašem pragu, ako živite na teritoriji Beograda. Skrivenih troškova nema i u strartu ćete znati koliko novca plaćate na kraju. 

Komentari

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar

Ostavite komentar

Beograd

064/64 76 709
Vodoinstalaterski servis Protok slika

Beograd

064/65 80 739
Vodoinstalter Žubor slika

Beograd

064/89 73 712
Vodoinstalater Brzi slika

Beograd

063/262 242
Vodoinstalater Mića Muf slika

Beograd

065/25 86 325
Vodoinstalaterski servis Vodenica slika

Beograd

065/26 53 941
Odgusenje kanalizacije Boom slika