Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalater Mića Muf

  • 063/262 242
  • 011/21 81 000
  • Beograd
  • Ocena: 4.9/53

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Popravka bojlera koji curi

Svakome od nas se dogodilo, barem jednom u životu, da je bojler počeo da curi. Posebno je to slučaj kada se ugrađuju obični, emajlirani kazani, na koje je garancija obično godinu dana i za to vreme oni će vam raditi dobro. Ali... nakon proteka tog vremena, vrlo lako možete doći u situaciju da bojler krene da kaplje i da vas uhvati panika – šta sad?

Ponekad je u pitanju kazan koji je procureo, i nekada se radi o crevima koja cure, ali o tome će odluku doneti majstori kada izvrše pregled i dijagnostiku kvara.


Kako se radi demontaža i montaža novog bojlera?


U ovakvim situacijama, neretko se kupuje nov bojler, a njegovu ugradnju, svakako treba prepustiti stručnim licima. Pre svega, neophodno je da se ukloni stari bojler, a onda i da se montiraju držači koji će nositi nov bojler. Upravo ova stavka može da bude od presudne važnosti, i ako se to dobro ne uradi, bojler može da padne. Zaista, verujemo da ne želite da zamišljate takav scenario, i stoga nemojte da bespotrebno brinete, već se obratite stručnoj ekipi vodoinstalatera i električara koji će ovaj problem lako rešiti.

Ako je bojleru potrebna popravka, ona će biti urađena, a ako je nužna zamena i to će biti obavljeno na najefikasniji način. 

Komentari

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar

Ostavite komentar