Popravka bojlera

U letnjim mesecima, često ćete čuti ljude kako kažu da kadu ili tuš kabinu koriste po nekoliko puta dnevno, a zamislite onda kako je prometno u kupatilu u porodicama koje imaju dosta članova? I sada predočite sebi situaciju da im je crkao grejač na bojleru, na primer? To onda stvara pravu malu paniku, jer u stanu ili kući nema tople vode.


Šta je najčešći kvar na bojlerima?


Najčešći kvar na bojlerima je mnogo kamenca, koga stvara voda i koji se skuplja sa vremenom. On otežava da grejač zagreva vodu, pa prvo što primetite, to je da vam je sada potrebno mnogo više vremena i električne energije, da bojler zagreje vodu do maksimuma. Sve ovo znači i da će vam računi za struju biti uvećani, posebno ako bojler ne gasite, tj. ako je uključen i dan i noć.


Grejač se veoma lako menja, ali to opet važi samo ako ovu intervenciju obavljaju stručna lica. Kada želimo da budemo sami svoji majstori, neretko se dešava da nešto krene naopako, pa ipak zovemo majstore da odrade korekcije. Izbegnite to, i osigurajte sebi profesionalnu uslugu, bez gubljenja živaca i vremena. Majstori dolaze na adresu za oko sat vremena od upućivanja poziva i dolazan ne naplaćuju. 

Komentari

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar

Ostavite komentar