Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalater Mića Muf

  • 063/262 242
  • 011/21 81 000
  • Beograd
  • Ocena: 4.9/53

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Otpušavanje kanalizacije profesionalnm opremom

Mnogi domaćici vole da budu sami svoji majstori i gotovo svaka višespratna zgrada ima jednog takvog komšiju koji svima uskače u pomoć i koji je mastor za sve. On zna da kreči, farba, da otpušava odvode, montira wc šolju ili lavabo...

Ipak, zapitajte se, da li bi trebalo nestručnim licima da se prepuste važne popravke u domaćinstvu? Odgovor je svakako NE, a sada ćemo obrazložiti i zbog čega to kažemo.


Nije nam namera da umanjimo trud i dobru volju ljudi koji su spremni da svima pomognu, ali vodite računa da je nekada neki kvar toliko ozbiljan da je potrebna profesionalna oprema i znanje i stručnost, te dugogodišnje iskustvo majstora da bi isti bio saniran.


Profesionalna oprema ne podrazumeva samo ručne sajle, već mašinske sajle koje rade na struju i koje poseduju rotirajuće glave, kao i druge mašine koje rade pod pritiskom, i tako na veoma efikasan način otčepljuju vaše odvode i cevi, čineći ih ponovo prohodnim.

Potrebno je samo da uputite jedan telefonski poziv, i majstori će doći u roku od sat vremena, bez obzira gde da se nalazite na teritoriji Beograda. Vozilo im je takođe posebno opremljeno, tako da se ništa ne prepušta slučaju. 

Komentari

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar

Ostavite komentar