Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalater Mića Muf

  • 063/262 242
  • 011/21 81 000
  • Beograd
  • Ocena: 4.9/53

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Otpušavanje kanalizacije mašinama

Iako i sajla i to ručna, često može da završi posao, mnogo je bolje kada se otpušavanje kanalizacije radi uz pomoć mašina. One rade pod pritiskom i na struju, i to dovoljno ilustruje koliko su moćne i jake.


Sajle su nekada imale nastavke, koji su se stavljali da bi ona mogla dublje da prođe kroz cevi, a sada su veoma prihvaćene i korištene mašinske sajle koje na sebi poseduju rotirajuće glave. Ove glave se vrte i idu napred, što znači da čiste sve što im se nađe na putu, od masnoća, do fizičkih prepreka.


Pre nego što majstori urade otpušavanje kanalizacije mašinama, pre toga će utvrditi uz pomoć metode snimanja cevi kamerama, gde se tačno zapušenje nalazi, od čega je čep sastavljen, u kakvom su stanju cevi... Kamerama upravljaju iskusni vodoinstalateri, tako da dobijaju veoma precizne i tačne informacije, što im sve osigurava tačnu dijagnostiku, a samim tim i lakšu i uspešniju sanaciju.


Poziv možete da upitite u bilo kom trenutku, zato što se zapušena kanalizacija smatra hitnom intervencijom. To bi značilo da je moguće obratiti se tokom svih 365 dana u godini, i tokom vikenda i praznika, godišnjih odmora, kao i u bilo koje doba dana, jer majstori rade 24/7. 

Komentari

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar

Ostavite komentar