Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalater Mića Muf

  • 063/262 242
  • 011/21 81 000
  • Beograd
  • Ocena: 4.9/53

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Odgušenje wc šolje i kupatilskog umivaonika

Wc šolja je jedno veoma rizično mesto kada je zapušavanje u pitanju, a razlog je što se mnogo ljudi veoma neodgovorno ponaša. To je često slučaj u javnim toaletima, pa tako u odvod wc šolje dospevaju upotrebljeni higijenski ulošci ili vlažne maramice. Poznato je da se takve stvari ne mogu raspasti kao što to može toalet papir ili papirne maramice, pa se stvara čep. Ovaj čep onemogućava da voda prolazi normalno, ili ne može da protiče uopšte.


U nekoj najgoroj situaciji imate izlivanje sadržaja iz wc šolje, što znači opasnost od stvaranja zaraze, a osim toga, šire se i veoma neprijatni mirisi širom domaćinstva ili poslovnog prostora. Pored svega toga, ne možete da koristite toalet dok se odgušenje ne završi.

Zbog svega što smo naveli, jasno je zašto se odgušenje wc šolje smatra hitnom intervencijom koja mora odmah da se obavi.


Slična je situacija i sa kupatilskim umivaonikom, jer takođe nećete moći da ga koristite ako on ne provodi vodu.

Dobra vest za vas je da ekipa vodoinstalatera dolazi na adresu za manje od sat vremena, ako živite na teritoriji Beograda, a ovaj dolazak se ne naplaćuje.

Komentari

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar

Ostavite komentar