Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalater Mića Muf

  • 063/262 242
  • 011/21 81 000
  • Beograd
  • Ocena: 4.9/53

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Odgušenje u kuhinji i čišćenje sifona

Kuhinja je posebno rizično mesto kada je reč o zapušenjima, a razlog je veoma jednostavan. Domaćice često nemaju vremena da ostatke hrane bace tamo gde bi trebalo, ili da masnoće prospu na neko drugo mesto, pa one to učine u odvod sudopere. Ne bi trebalo da budemo majstori pa da shvatimo da će ovakvo ponašanje dovesti do toga da se stvore čepovi koji će vremenom, onemogućiti oticanje vode.


Zapušen sifon isto znači – voda neće moći da iz sudopere ulazi dalje u cevi i da odlazi kroz kanalizacionu mrežu, pa ćete biti onemogućeni da uopšte koristite sudoperu. Za to postoje znaci upozorenja. Naime, prvo se začuje zvuk klokotanja u cevima, što je siguran znak da se negde u cevima stvara začepljenje. Osim toga, biće vam potrebno duže vremena da operete sudove, i na kraju, voda neće moći uopšte da otekne kroz odvod, već će krenuti i da se vraća, pa se na ovaj način stvaraju veoma nehigijenski uslovi.


Potrebno je da se što pre interveniše, i da se odradi snimanje cevi pomoću kamere kao i odgušenje mašinskim putem. Dolazak ekipe očekujte za oko sat vremena od momenta kada ste uputili poziv, ako se nalazite na teritoriji Beograda. Ovaj dolazak se ne naplaćuje, već samo materijal koji se tokom rada potroši i naravno, sama usluga. 

Komentari

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar

Ostavite komentar