Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Odgušenje slivnika i kanalizacionih rešetki

Odgušenja se rade relativno često. Razlog je obično nesavesno ponašanje ljudi, koji bacaju u odvode mnogo toga čemu tamo nije mesto. Primera radi, u odvod sudopere zalutaju ostaci hrane ili se prosipaju masnoće, dok se u wc šolju odbace vlažne maramice ili upotrebljeni higijenski ulošci... Sve to vremenom vodi formiranju čepova, koji ne mogu drugačije da se uklone osim mašinskim putem i to posebnim sajlama.


Odgušenje se radi tako što se uvede mašinska sajla koja ima rotirajuće glave, koje se stalno vrte u krug i prodiru  napred kroz cevi. Na ovaj način, one ne samo što čiste sve pred sobom, dakle, sve moguće fizičke prepreke, već i skidaju masnoće koje su se nataložile na zidovima cevi. To je veoma važno, tako da nakon ove intervencije, vi imate sasvim čiste i prohodne cevi, pa možete da smatrate da ste mirni izvesno vreme.

Ipak, majstori savetuju da se povremeno odradi preventivno pregledanje cevi i kanalizacione, vodovodne mreže, kako biste bili sigurni da je sve u redu, i da vam ne preti opasnost od na primer, pucanja cevi ili ventila.

Dolazak ekipe se ne naplaćuje, već samo pružena usluga i utrošen materijal u toku rada. 

Komentari

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar

Ostavite komentar