Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalater Mića Muf

  • 063/262 242
  • 011/21 81 000
  • Beograd
  • Ocena: 4.9/53

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Odgušenja

Kada kažemo odgušenja, tada to može da znači  mnogo toga. Na primer, može da se dogodi da vam se zapuši sudopera ili wc šolja, odvod od kade ili od bidea... Zapušen može da bude i lavabo, tuš kabina... Zapravo, sve gde se nalazi voda i gde ona protiče, svaki odvod, sklon je stvaranju čepova i formiranju naslaga masnoće.


Zapušenja često nastaju u višespratnim stambenim zgradama, gde možemo da imamo jednog nesavesnog stanara koji živi, na primer, na desetom spratu, i da se tu formira čep, a da izlivanje nastane u stanu koji se nalazi ispod. Tada voda preliva iz cevi po zidoviima, plafonima... Stvara se materijalna šteta, koja može biti čak i velika, ako se ne reaguje pravovremeno.

Kod odgušenja se najpre snime cevi pomoću kamere, koja je u stanju da vidi sva sitna oštećenja, naprsline, pukotine, rupice... Može da se vidi da li je cev natrula ili trula, ili je to slučaj samo sa nekim njenim delom. 


Tako majstori donose odluku da li će da menjaju celu cev ili samo jedan njen deo. Ponekad je dovoljno da se obavi sanacija.

Dobro je da znate da se dolazak ekipe na teren ne naplaćuje, već samo izvršena usluga i utrošeni materijal. Pozovite u bilo kom momentu. 

Komentari

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar

Ostavite komentar