Odgušavanje zapušene wc šolje mašinskim putem

Wc šolja je neophodna u svakom domaćinstvu ili radnom prostoru, pa bi život bez ove sanitarije bio nezamisliv. Zamislite samo kako onda izgleda kada je wc šolja nefunkcionalna? Ili, još gore od toga, kada počne da se iz nje izliva sadržaj, čime se stvaraju izuzetno nehigijenski uslovi, koji prete zarazom? Ovo nije nimalo naivan problem, tako da bi trebalo da pozovete ekipu, čim primetite da nešto nije u redu sa vašom wc šoljom, to jest, da ona ne ispira normalno.


Mašinsko odgušavanje wc šolje znači da će biti upotrebljene određene mašine, ili mašinska sajla koja ima rotirajuću glavu. Ova glava ulazi duboko kroz cevi, i neprestano se okreće, pa na taj način uklanja pred sobom sve prepreke, bilo da su one fizičke ili je reč o masnoćama koje su se nataložile na unutrašnjim zidovima cevi. Zahvaljujući svemu opisanom, cevi postaju čiste i prohodne, a čep koji je bio formiran je razbijen, tako da je wc šolja ponovo spremna za upotrebu.


Cena intervencije ekipe je veoma realna i prihvatljiva, dok se sam dolazak ne naplaćuje. Vaše je da platite samo rad i potrošeni materijal. Majstore možete da pozovete u bilo koje doba dana ili noći, pošto se odgušenje wc šolje smatra kao usluga hitne intervencije. 

Komentari

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar

Ostavite komentar

Beograd

064/64 76 709
Vodoinstalaterski servis Protok slika

Beograd

064/65 80 739
Vodoinstalter Žubor slika

Beograd

064/89 73 712
Vodoinstalater Brzi slika

Beograd

063/262 242
Vodoinstalater Mića Muf slika

Beograd

065/25 86 325
Vodoinstalaterski servis Vodenica slika

Beograd

065/26 53 941
Odgusenje kanalizacije Boom slika