Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Odgušavanje zapušene wc šolje mašinskim putem

Wc šolja je neophodna u svakom domaćinstvu ili radnom prostoru, pa bi život bez ove sanitarije bio nezamisliv. Zamislite samo kako onda izgleda kada je wc šolja nefunkcionalna? Ili, još gore od toga, kada počne da se iz nje izliva sadržaj, čime se stvaraju izuzetno nehigijenski uslovi, koji prete zarazom? Ovo nije nimalo naivan problem, tako da bi trebalo da pozovete ekipu, čim primetite da nešto nije u redu sa vašom wc šoljom, to jest, da ona ne ispira normalno.


Mašinsko odgušavanje wc šolje znači da će biti upotrebljene određene mašine, ili mašinska sajla koja ima rotirajuću glavu. Ova glava ulazi duboko kroz cevi, i neprestano se okreće, pa na taj način uklanja pred sobom sve prepreke, bilo da su one fizičke ili je reč o masnoćama koje su se nataložile na unutrašnjim zidovima cevi. Zahvaljujući svemu opisanom, cevi postaju čiste i prohodne, a čep koji je bio formiran je razbijen, tako da je wc šolja ponovo spremna za upotrebu.


Cena intervencije ekipe je veoma realna i prihvatljiva, dok se sam dolazak ne naplaćuje. Vaše je da platite samo rad i potrošeni materijal. Majstore možete da pozovete u bilo koje doba dana ili noći, pošto se odgušenje wc šolje smatra kao usluga hitne intervencije. 

Komentari

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar

Ostavite komentar